Често задавани въпроси за Аванар от жени

Често задавани въпроси за Аванар от жени. Какви са страничните ефекти на Anavar за жени? Някои жени действително могат да използват Anavar без никакви странични ефекти. Колкото по-висока е дозата обаче, толкова по-голям е шансът жените да изпитат неблагоприятни ефекти от андрогенната активност на Anavar. Тези андрогенни ефекти са известни като вирилизация или постигане на мъжествени черти. Това може да включва забележимо задълбочаване на гласа и растеж на окосмяване по тялото и лицето.

Често задавани въпроси за Аванар от жени

Ако стероидът бъде спрян достатъчно скоро, тези ефекти трябва да се обърнат и да изчезнат сами. Но ако Anavar продължи да се използва, може да бъде по-трудно да се обърнат или лекуват ефектите на вирилизация, колкото повече им е позволено да се развият.

Прекалено много ли са 25 mg Anavar на ден за една жена?

Силно не се препоръчва жените да използват 25 mg Anavar дневно. Това се счита за много висока доза за жени и най-вероятно ще доведе до симптоми на вирилизация. 20 mg дневно се считат за максимума, който жените трябва да приемат, но дори и това е висока доза. Повечето жени потребители на Anavar няма да изискват или желаят да приемат дози в такъв висок диапазон, вместо това да се придържат към диапазон от 5 mg до 15 mg дневно. За повечето жени това ще бъде повече от достатъчно, за да осигури изключително изгаряне на мазнини и подобрения в състава на тялото.

Anavar наистина ли е най-добрият стероид за жени?

Anavar е добре известен като единствения анаболен стероид, който жените могат да използват с малък или никакъв риск от странични ефекти – стига дозите да не надвишават 20 mg на ден. Никой друг стероид не се понася толкова добре от жените, колкото Anavar.

Най-добрият стероид за жените е индивидуален избор, но повечето жени вероятно ще открият, че Anavar е този, който им дава най-добрия баланс между минимални странични ефекти и изключителни резултати.

Заключение и препоръка

Няма съмнение, че Anavar остава най-добрият и подходящ стероид за жени днес. Той се понася добре от повечето жени, но все още има много жени, които изпитват недостатъци, когато използват Anavar. Това може да се случи по различни причини, но просто се свежда до факта, че Anavar все още е анаболен стероид и всички стероиди са мощни. Те се основават на мъжки хормони и никога не са били предназначени за употреба от жени в много ниска медицинска доза.

Въпреки цялата си относителна толерантност от жените, Anavar все още идва със значителен риск – особено ако искате да го използвате отново и отново в продължение на много години. Освен това, той е добре известен като много скъп стероид за употреба. За много хора това просто няма да е жизнеспособна опция, ако искате редовно да правите цикъл с Anavar.

Често задавани въпроси за Аванар от жени
Към началото