Супер модели безжични прахосмукачки

Супер модели безжични прахосмукачки

Супер модели безжични прахосмукачки

Както вече беше отбелязано, съвременните акумулаторни прахосмукачки често се правят във формат „2 в 1“, тоест всъщност получавате две прахосмукачки. Едната за общо химическо чистене, а другата за бързо почистване на различни повърхности, ако е необходимо: поръсено брашно, захар, чай, корнфлейкс, счупена чаша и др. В този случай не е необходимо допълнително място за съхранение на „малката“ прахосмукачка. Тя се вкарва обратно в тялото на „голямата“. Това очевидно е положително нещо за собствениците на малки апартаменти. Всъщност акумулаторните прахосмукачки, дори когато са сглобени, заемат много по-малко място от хоризонталните класики, освен това обикновено са доста интересни по отношение на дизайна и изобщо не е необходимо да ги криете зад шкаф или на лоджия – те няма да разваля интериора.

Супер модели безжични прахосмукачки. За контакти с нас – фирма Василиас Интернешънъл ЕООД. София 1618 ул. “ Бяло поле “ 3, офис сграда “ Comfort “ офис 10-11. Обадете ни се на +359 2 963 33 04.

Electrolux Ergorapido

Може би една от най-известните серии безжични акумулаторни вертикални прахосмукачки в България и Европа е Electrolux Ergorapido. Той представя няколко модела, най-модерният за днес – Electrolux Ergo 12 (продажбите му започнаха тази година – новост). С общо тегло малко над 3 кг това е прахосмукачка формат „2 в 1“. Смукателният модул е ​​свален от нея, който може да работи като отделна прахосмукачка, комплектът за доставка включва допълнителна приставка за четка. Сглобената прахосмукачка, с монтиран в тялото смукателен модул, има два режима на мощност и мощност на засмукване: нормален и подобрен. Времето за работа в първия случай е до 35 минути, във втория поне 12 минути (литиево-йонна батерия, 1300 mAh). Конструкцията на главния накрайник предвижда въртяща се четка, което значително повишава ефективността на почистване с като цяло ниска всмукателна мощност (производителят не предоставя данни за нейното ниво, но ние се убедихме в това емпирично).

Electrolux Ergo 12 има още няколко полезни решения, които ще споменем. Почистването на контейнера-прахоуловител (обемът му е 0,5 l) не е трудно да се извърши. Контейнерът на безжичната прахосмукачка просто се изважда от смукателния модул (трябва да натиснете две ключалки едновременно), след което филтрите се отстраняват и отпадъците се изваждат изваден от контейнера. Имайте предвид, че почистването на един от филтрите е по-лесно – потребителят трябва да дръпне специална дръжка и част от мръсотията се отстранява в контейнер. Между другото, има общо три филтъра: два предмоторни филтъра, които улавят груб и фин прах, мръсотия (миещи се) и един изходен, пяна гума.

Супер модели безжични прахосмукачки
Към началото