Ръководството за секционни врати

Ръководството за секционни врати

Ръководството за секционни врати. Секционните врати са вид изключително гъвкави промишлени врати, състоящи се от хоризонтални шарнирни секции или крила. Тези крила позволяват на вратата да се навива по извита линия към вътрешната страна на покрива по време на отваряне.

Ръководството за секционни врати

Ключовият елемент на неговата гъвкавост е, че заема минимално пространство за главата вътре в сградата, като същевременно оставя отварящия се отвор необременен от вратата, перваза или заключващия механизъм. Това ги прави идеални за приложения като товарни складове, търговски обекти и индустриални сгради.

Елементи на секционните врати

Почти всички елементи от дизайна на секционните врати могат да бъдат персонализирани. Те включват:

Материал на външната повърхност. Това може да бъде произведено от стомана с поцинковано покритие или анодиран алуминий. Това може да бъде завършено до високо качество с полиестерно прахово покритие Plastisol XL200 в богат избор от цветове по RAL. В допълнение, пълноцветни лога, текст и персонализирани графики могат да бъдат добавени като опция.

Изолиран за защита от загуба на топлина и звук. Както се изисква от строителните разпоредби или критериите за енергийна ефективност, това се постига чрез добавяне на пяна без фреон с висока плътност между вътрешната и външната повърхност на секционната врата. Това му осигурява впечатляваща топлинна U стойност от 0,45 W/sq m K и стойност на намаляване на звука от 25 dB. Енергийната и звукова защита са допълнително подобрени от дълготрайни уплътнения около всички ръбове. Това осигурява по-удобна вътрешна работна среда без течение и вода. Когато има голяма повърхност, вятърът може да бъде проблем, така че по-големите врати са с вътрешни скоби, за да се предотврати изкривяване при силен вятър.

Ръководството за секционни врати
Към началото