Популярността на мокетения килим

Популярността на мокетения килим

Популярността на мокетения килим

Мокетеният килим от край до край е тъкано подово покритие, предназначено за покриване на цялото помещение като цяло („под цокъла“). А като подово килимче – мокет или мокет. Имайки предвид разнообразието от видове и продукти от килим, можем да кажем, че килимът се различава от килима главно по технологията на производство. Килимите винаги са тъкани от един материал. Докато килимът има няколко слоя: предният слой е тъкан килим, а основата (основата) е изкуствена юта или филц.

Популярността на мокетения килим. В нашия онлайн магазин можете да изберете и закупите мокетен килим и пътеки за всеки вкус и цвят: мокетен килим и пътеки – от обикновен нисък, евтин и практичен килим с щампа, до елитен търговски килим, изработен по ваш авторски дизайн. Асортиментът от мокетени килими и пътеки с ниска косъм включва голямо разнообразие на килими, тичащи пътеки, детски щампи и велур. Има голям избор от мокетени килими със среден косъм. 

Мокетен килим с висок косъм

Представен е мокетен килим с висок косъм – тафтов килим, фриз и килим със структурирана примка. Офис мокетният килимът е представен от дизайни за офис, офис пространство и търговски килим за хотели, ханове, казина, ресторанти и барове. За купувачи на едро – голям избор от мокетени килими и пътеки за различни цели: детски килими, килими за вход и килими за баня.

Изборът на подова настилка за стая е задача, която се решава на последния етап от довършителните работи. Най-често изборът се издига между килим и обикновен килим, като първият се отличава с редица характеристики и предимства, които се вземат предвид при избора. По-долу ще разгледаме как килимът се различава от килима, в кои случаи е по-добре да изберете покритие на руло.

Разлики между килим и мокет

Килим за детска стая или спалня трябва да бъде закупен, така че сутрин да е по-удобно да ставате боси от леглото на студения под.

Съществуват и други разлики между килим и мокет.

Популярността на мокетения килим
Към началото