От какво се състои душ системата за баня?

От какво се състои душ системата за баня?

От какво се състои душ системата за баня? Душ слушалка: Душ слушалката е основният компонент на душ системата, през който се доставя вода. Може да се фиксира към стена или таван или да се държи в ръка, което позволява гъвкавост при насочване на водната струя. 

Рамо за душ: Рамото за душ е тръба, която свързва главата на душа с водопровода. Той се простира от стената или тавана и позиционира душовата глава на желаната височина и ъгъл. 

Душ маркуч: В случай на ръчна душ глава, гъвкав маркуч се използва за свързване на душа към захранването с вода. Маркучът позволява лесно движение и контрол на душовата глава по време на употреба. 

От какво се състои душ системата за баня?

Отклоняващ клапан: Отклоняващ клапан се използва за контролиране на водния поток между различните функции на душ системата за баня. Може да отклонява водата между душовата глава и други изходи за вода, като например кран за вана или пръскачки за тяло. 

Облицовка за душ: Облицовката за душ се отнася до контролите и дръжките, които се използват за регулиране на водния поток и температурата. Обикновено включва копчета или лостове за регулиране на налягането на водата, температурата и избор на различни функции на душ системата. 

Смесител за душ: Кранът за душ, известен още като вентил за душ, е отговорен за контролиране на водния поток и температура. Обикновено се монтира в стената и се свързва към водопроводните линии. Линията за душ се монтира отгоре на смесителя за душ. 

Фланец за рамото за душ: Фланецът за рамото за душ е декоративна част, която покрива отвора в стената, където се простира рамото за душ. Осигурява завършен вид и помага за фиксиране на рамото за душ на място. 

Душ струи/пръскачки

Някои душ системи за баня включват допълнителни струи за тяло или пръскачки, монтирани на стената. Те осигуряват масажиращ ефект, като насочват водната струя към различни части на тялото. 

Рафт за душ/сапунерка: Душ системата за баня може да има вграден рафт или сапунерка за съхранение на основни неща за къпане като сапун, шампоан, балсам или гел за тяло. 

Дренаж за душ: Дренажът за душ е жизненоважен компонент, разположен на пода на душа. Той събира и отвежда използваната вода от душа, като предотвратява натрупването на вода и поддържа правилния дренаж. 

Това са основните компоненти, които обикновено се срещат в душ системата за баня. Специфичните характеристики и дизайн могат да варират в зависимост от вида на душ системата и индивидуалните предпочитания. 

Не забравяйте да вземете предвид вашите специфични нужди, като изисквания за водно налягане, налично пространство и бюджет, когато избирате най-добрата душ система за вас. Също така е препоръчително да прочетете отзиви на клиенти и да се консултирате с професионалисти за персонализирани препоръки. можете да посетите нашата душ система, за да намерите най-добрата за вашата баня. 

От какво се състои душ системата за баня?
Към началото