Отслабване с кафе

Отслабване с кафе

Отслабване с кафе

Отслабване с кафе. Придържането към конвенционален план за диета и упражнения може да бъде трудно. Разбира се, можете и бързо да отслабнете. Има много модни диети, които работят за бързо сваляне на килограми – обаче ви оставят да се чувствате гладни и лишени. Но каква полза тогава ще има от отслабването, ако си възвърнете всички килограми след това?

При отслабването с кафе Евеслим няма да имате тези трудности и лишения. Просто трябва да замените за четири седмици вашето кафе с разтворимото кафе Евеслим. Над създаването и разработването  са работили нашите специалисти и технолози начело със специализирания в областта американски д-р Куентин Кол. Резултатите, които постига са фантастични! След като установява синергичния им ефект той създава този ефикасен и вдъхновяващ продукт за намаляване на апетита, чрез специална технология. По-късно, именно създаденият от д-р Кол иновативен бленд става основата на кафето на EveSlim!

Кой е всъщност доктор Куентил Коул- създателят на кафето за отслабване Евеслим

Роден и израснал в Спрингфийлд, Илинойс през 1968 г., Куентин Дж. Коул е завършил Университета на Робърт Морис, Илинойс, преди да продължи обучението си в Държавния университет в Северна Каролина, където е спечелил B.S. по химия. След дипломирането си д-р Куентин Дж. Коул участва в различни изследователски проекти, свързани с разработването на оригинални технологии за синтез на лекарствени вещества като бетахистин, аценокумарол, варфарин и други. През 1995 г. се записва в Калифорнийския технологичен институт, където учи органична химия. В края на 2000 г. той се премества в университета в Пенсилвания като докторант на Американското общество за борба с рака в лабораториите на професор Амос Б. Смит. През есента на 2003 г. той започва своята независима кариера в фармацевтичния колеж на Университета в Джорджия, където преподава курс по химически и фармацевтични технологии. Освен това той е бил преподавател по органична химия и участва в изследвания в областта на молекулярната фармакология, молекулярната фармацевтика, откриването на лекарства и медицинската химия.

Отслабване с кафе
Към началото