Облекло за допълнителна защита от слънцето

Облекло за допълнителна защита от слънцето

Какво е Rash Guard? Облекло за допълнителна защита от слънцето

Търсите допълнителна защита от слънцето, когато сте на плаж? Какво е рашгард? 

Рашгардът е лека атлетична блуза, изработена от материал като найлон или полиестер, проектирана да има отлична способност за самосушене. Той предпазва кожата от различни рискове, свързани със спорта, от протриване до слънчево изгаряне. Освен че са практични, тези блузи също се превърнаха в моден стил в някои части на света, особено в сърф общностите, където могат да се носят като ежедневна блуза.

Рашгарда е горнище от спандекс, което предпазва плажуващите от слънцето и други вредни елементи. Сърфистите обикновено ги носят, докато карат по вълните или се мотаят на брега. Сложете рашгард във или извън водата, за да сте по-защитени от набезите на майката природа. Вече има рашгарди, които цялото семейство да носи на вашата плажна ваканция!

Ето какви са основните предимства на носиш рашгард на плажа:

1. Защита

Облекло за допълнителна защита от слънцето. Омръзна ли ви да получавате слънчеви изгаряния, докато се наслаждавате на морето? Рашгардът осигуряват допълнително покритие за защита от вредните слънчеви лъчи и помагат за предотвратяване на слънчево изгаряне. Някои предпазители от обрив дори включват свойства UPF 50+ за вградена UV защита, но не забравяйте да използвате слънцезащитен крем. Могат да се носят и  под неопреновите костюми, за да се предпазите от обриви и триене, причинени от пясък и остатъци от восък.

2. Топлина

Как да запазим топлината на тялото в студена вода? Обикновено рашгард с дълги ръкави, може да помогне за осигуряване на допълнителен слой топлина, особено когато се носят под неопренов костюм. Термичните рашгардове са изработени от по-дебел плат и се използват за аквааеробика и други водни спортове.

3. Професионален сърф стил

Независимо дали сърфирате по вълните или просто искате да изглеждате като сърфист, рашгардовете са ключов елемент за вашия професионален външен вид. С рашгардове в смели цветове и тропически щампи, ще ви забелязват от морето до пясъка. Искате ли да приковете тези погледи за по-дълго? Комбинирайте своя рашгард със подходящо долнище за открояващ се стил. Ами децата? Пазете децата си от слънцето и едновременно с това ги облечете сладко и цветно. Най-малките ще изглеждат очарователно в модерни рашгардове с райета, графики и апликации. Вземете най-подходящите рашгардове от световна марка Venus за цялото семейство в нашия онлайн магазин. Тук ще намерите всичко необходимо за професионалния и любителския спорт на доказани брандове.

Облекло за допълнителна защита от слънцето
Към началото