fitness-sofia

Как се прилагат Венозните инфузии с витамини и минерали

инфузии; минерали

Продължителността и броя на венозните инфузии с витамини и минерали са различни за отделните случаи. Най-често се използват от 8 до 10 венозни инфузии с витамини и минерали.

В зависимост от резултата от лечението и хода на заболяването може да се наложи и допълнително поддържащо лечение.

Кои заболявания добре се повлияват от венозните инфузии с витамини и минерали?

Това са следните заболявания:

Инфекциозни заболявания, автоимунни заболявания като ревматоиден артрит, Лупус, туморни заболявания, възпалителни заболявания на червата: болестта на Крон, улцерозен колит, , хронична умора, фибромиалгия и др.

Прилагането на венозните инфузии с витамини и минерали е най-бързият и ефективен начин за доставяне на различни комбинации от витамини и минерали, микроелементи, антиоксиданти, имуностимулатори и аминокиселини директно в кръвния поток. Така се увеличават резервите и се изпращат витамини и минерали  до клетките, при това във висока концентрация.

Казва се, че при венозните инфузии с витамини и минерали  е налице 100% усвояване на витамини⁠те.

Повишава се енергията, случва се укрепване на имунитета и бързо възстановяване на мускулите.⁠

Засилва се метаболизма и имунитета.

Вливанията засилват имунния отговор, като убиват свободните радикали, нахлуващи в тялото, като укрепват целостта на клетъчните стени. Въздейства се върху обикновена настинка или грип, вирусни инфекции, диабет, хепатит, синдром на хроничната умора и други заболявания и съ Интравенозна терапия – какво представлява

Венозната инфузия с витамини и минерали е една от най-често използваните терапии в здравеопазването.

Тя, разбира се, се извършва се в условия за реагиране при спешни случаи, болници, клиники, както  и понякога може да се наложи да се извърши и в дома на пациента.

Какви са ползите за здравето след прилагане на венозни инфузии с витамини и минерали

Това са увеличената енергия, радостното и стабилно настроение, умствена яснота, спокойният сън, намаленият стрес и тревожност, повишен имунитет, възстановяване на мускулите и обща хидратация.

Как се прилагат Венозните инфузии с витамини и минерали
Към началото