Как да освежите хола с големи картини?

големи картини

Как да освежите хола с големи картини? Какви картини да изберете за Вашия хол. Когато избирате големи картини за хола, струва си да оцените размера на стаята, степента на осветеност и височината на таваните. Очевидно е, че колкото по-просторна е стаята, толкова по-голямо може да бъде платното, толкова по-светло и по-тъмно може да бъде изображението.

Вертикалните големи картини са подходящи за ниски тавани. Те визуално правят стаята по-висока. По същия начин хоризонталните платна разширяват стаята.

Изображенията трябва да са пропорционални на пространството и неговата форма. Например, за квадратна всекидневна си струва да изберете подобни платна. Ако обаче не харесвате квадрата, можете да използвате големи картини с правоъгълна форма, но пропорционални по размер.

Как да освежите хола с големи картини?

Големите платна са хармонични по отношение на голяма свободна стена. Трябва да е наистина свободна повърхност. Разбира се, изображението може да бъде допълнено с подобни произведения, но общата площ на такива произведения трябва да остане пропорционална.

Не трябва да окачвате няколко малки платна, ако стената има голяма площ и е напълно свободна. По-добре е да изберете голяма картина, тъй като малките просто ще се изгубят.

Дизайнът на малка всекидневна не трябва да се претоварва с големи картини – тук вече ще бъдат по-подходящи малки картини или една или две средни.

Каквито и картини да изберете въз основа на сюжета, основните параметри остават размерите на стаята. И след като сте решили размера на платното, можете да изберете цвета, сюжета и стила на изпълнение. Въпреки че важен нюанс остава поставянето на платното в залата. Ако е комбиниран с кухня, тогава можете да окачите платното в кухненската част.

За ефект заложете на голяма картини за хола: правила за избор според Фън Шуй

Китайската практика за изследване на космоса ще Ви помогне да разберете как да изберете Вашата голяма картина за хола, за интериора на всекидневна във всеки стил, защото според практиката на Фън Шуй енергията на изображението е важна.

Как да освежите хола с големи картини?
Към началото