Какво още можем да научим за ресторант Мома?

Какво още можем да научим за ресторант Мома

Какво още можем да научим за ресторант Мома? Ресторант Мома, който съчетава традиционни рецепти със съвременен интериор, предавайки послания за красотата и чистотата на българските моми (Мома, името на ресторанта, е старобългарска дума за „девойка“).

Мома се простира на три етажа в девет зали, всяка с отличителни изображения. Ястията са типично български. Традиционна салата, поднесена в хрупкава купа от хляб или регионални специалитети като пататник от Родопите (печени картофи, сирене и билки). Всичките им ястия ще ви разведат из основите на българската кухня.

Какво още можем да научим за ресторант Мома?

Когато сте в България, ресторант Мома е едно от задължителните места за посещаване. Това е така защото ви трябва наистина кът, в който е събрано най-доброто от българската кухня и традиции, но все пак в модерна и приветлива обстановка.

Тук ще се насладите на много вкусна храна в приятна обстановка. Усмихнатият и приветлив персонал на ресторанта ще се погрижи за вашето приятно изживяване и да получите незабравими моменти с вкусна храна и пасващи към всяко ястие напитки.

Какво да очаквате?

В ресторанта можете да се насладите на сезонни ястия, отговарящи на всеки вкус. За момента едни от най апетитните варианти са: Салата – Калина, филетиран лаврак, бавно печено патешко бутче в тесто и други.

Ресторантът разполага и с удобства, които са свързани с резервациите и запазването на места. Възможни са всички варианти на резервация. Т.е можете да запазите маса, както по телефон, така и по интернет или на място. Винаги можете да изберете най-добрия за вас вариант. Не всички ресторанти в България предлагат подобни услуги.

За да бъде престоят в България пълен и пълноценен, освен забележителностите и дългите разходки ви е необходима и хубава храна в приятна обстановка. Освен всичко останало ще ви е необходимо и място за релакс, затова няма как да  не посетите поне един ресторант.

Адресът и контактите са: РЕСТОРАНТ МОМА – Адрес: София, ул. Солунска 28. Телефон за резервации: 0885 62 20 20.

Какво още можем да научим за ресторант Мома?
Към началото