Използването на тестостерон пропионат в бодибилдинга

Защо Testosterone Propionate е обичан в бодибилдинга?

Използването на тестостерон пропионат в бодибилдинга. Testosterone Propionate може да се намери в различни продукти, вариращи от стероидни смеси като Sustanon 250 до Burnabol и Ultima-Mix. Той също така се продава под името TestoRapid, Testopro и Testo-prop сред много други. Инжекционният стероид може да се смесва с други анаболни стероиди. Както и с масла и разтворители, които са включени в някои смеси поради воднистия му характер. Бодибилдърите, които използват тестостерон пропионат, често го комбинират с други стероиди. Deca Durabolin, Dianabol, Trenbolone и други за синергичен ефект. Този стероид е страхотен обемист агент и се използва от културисти за натрупване на мускулна маса, както и сила от неговите анаболни свойства. Културистите го използват по време на фазите на обема или фазите на загуба на мазнини, наречени рязане, в зависимост от ефектите, които искат да постигнат.

Използването на тестостерон пропионат в бодибилдинга

 Този стероид също е чудесен избор за мъже, които имат ниски нива на тестостерон. Защото им помага да се върнат към нормалните си нива. Въпреки това, тъй като Testosterone Propionate има къси естери, това не трябва да се използва от спортисти, които желаят бързо да натрупат масивна мускулна маса. Мъжете, които страдат от ниски нива на тестостерон, трябва да приемат 200 mg-300 mg тестостерон пропионат през ден. Това ще им помогне значително да увеличат нивата на тестостерон и мускулна маса.

Ефекти на тестостерон пропионат върху чистата маса

 Тестостерон пропионатът е чудесен и за мъже, които искат да натрупат чиста мускулна маса и да станат големи. Този стероид е идеален и за мъже, които се нуждаят от повишаване на нивата на тестостерон. Като тези, които страдат от нисък Т или тези, които се възстановяват от наранявания, които имат нещо общо с техните тестиси.

Тествайте резултатите от пропионат преди състезание: Както споменахме, Testosterone Propionate има къси естери, които работят в рамките на три дни, и това прави този стероид чудесен избор за спортисти, които искат да станат големи бързо. Също така е добра идея да използвате Testosterone Propionate преди състезание, тъй като той им помага да се разкъсат и отрежат по-бързо поради свойствата си за изгаряне на мазнини.

Цикъл на тестостерон пропионат за начинаещи.

За начинаещи самостоятелният цикъл с тестостерон пропионат би бил по-полезен: Седмици 1-8 – тестостерон пропионат – 100 mg през ден Въпреки че за тези, които провеждат своя първи стероиден цикъл, по-дълго естерирана форма на тестостерон може да бъде по-удобно поради честотата на инжекциите, необходими за тестостерон пропионат.

Използването на тестостерон пропионат в бодибилдинга
Към началото