Изолация от каменна вата за вашия дом

Изолация от каменна вата за вашия дом

Изолация от каменна вата за вашия дом. Изолацията от каменна вата е подходящ продукт за използване в приложения, които изискват топлоизолация и/или шумозаглушаване. Може да се използва за жилищни, търговски и промишлени цели, като например за вътрешни стени, тавани и между подове, големи технологични тръбопроводи, резервоари, силози, съдове, котли, канали и друго търговско и промишлено оборудване. 

Изолация от каменна вата за вашия дом

Ключови фактори да изберете изолация от каменна вата за вашия дом: 

👍Звукоизолираща изолация: свойствата му с по-висока плътност го правят идеално решение за минимизиране на звука, разпространяващ се между пространството. Той контролира звука, за да осигури спокойствие и тишина. 

👍Топлоизолация 

👍 Противопожарна бариера / Незапалим материал 

👍 Водоотблъскващ и няма да поддържа мухъл: Този материал е устойчив на вода, гниене, мухъл, плесен и растеж на бактерии. Допринася за по-безопасна и по-здравословна вътрешна среда. 

👍 Пожароустойчивост, която повишава безопасността: Комбинацията от естествен камък и рециклирано съдържание прави изолацията на каменна вата отлична противопожарна бариера (не гори) и не образува дим или насърчава разпространението на пламък, дори когато е директно изложена на огън. Издържа на температури до 1177 °C (2150 °F). Може да забави разпространението на огъня за допълнителна безопасност. 

👍 Противопожарна и звукоизолационна изолация: Първокласната акустична изолация за вътрешни стени, за тавани и между подове. 

👍 Тази изолация от каменна вата е направена от естествен камък и рециклирано съдържание. Това е екологичен продукт, който осигурява превъзходно звукопоглъщане и противопожарна защита за цялостен комфорт и безопасност. Като цяло каменната вата има отлични показатели за пожар, не гори и може да добави ценно време за евакуация в случай на пожар. 

👍 По-високата плътност означава по-добро прилягане и лесно се режат с назъбен нож (като нож за хляб). Чистите, прави срезове осигуряват оптимално прилягане около електрически кутии, окабеляване и тръби – свеждайки до минимум въздушния поток. Превъзходното прилягане при триене между шиповете запълва напълно кухината на стената, предотвратявайки увисването на изолацията. 

Изолацията от каменна вата страхотна за домашна употреба. 

👏👏👏 Домашният живот се промени и звукозаглушаването е по-важно от всякога. Животът става все по-шумен около дома. Телевизори, системи за домашно кино, компютри и видео игри гърмят от почти всяка стая. Семейните мобилни телефони постоянно звънят. Повече хора работят от домашни офиси и зали за забавления са норма. Все повече шумоизолацията е задължително изискване за всеки модерен семеен дом. 

Удовлетворете себе си, като създадете по-тих дом… Представяме ви най-модернизираните и ефективни начини да направите домовете си по-тихи, по-безопасни и по-удобни. Осигурете спокойствие, тишина и защита от пожар в комфорта на домовете си. 

Изолация от каменна вата за вашия дом
Към началото