За чашите със снимки

За чашите със снимки

За чашите със снимки. Може да изглежда, че външният вид и качеството на продукта, от който пиете напитка, не са толкова важни, колкото самата напитка. Но всъщност важен е самият процес и естетическото удовлетворение от него. Това от своя страна зависи именно от красотата и стила на ястията. И в ежедневната суматоха и стрес, които завладяват живота ни, 5-10 минути за топла напитка са един вид рестартиране, отлична възможност за бързо възстановяване на физическите и емоционални сили.

За чашите със снимки

И така, разбрахме, че чашите за пиене са много важни в живота ни. Какво можете да кажете за външния вид на чашите?Те имат полусферична форма и почти винаги имат дръжка, въпреки че има варианти без дръжка – купи. Обемът на чашите обикновено варира от 50 до 400 ml. и зависи от предназначението им. Бульоните са по-големи и могат да имат дръжки от противоположните страни.

Чаените продукти обикновено варират от 200 до 250 мл, а чашите за кафе са най-малките – 50-100 мл. Основната разлика между чаша и чаша е формата – при чашата тя е цилиндрична. Чашата няма дръжки и най-често е от стъкло. Чашите са предназначени предимно за топли напитки и течности. Най-често са керамични, но има и стъклени.

Цветове, дизайни, модели

Тук е най-широкият избор от вече съществуващи чаши, като същевременно има възможност да създадете свой собствен дизайн или модел или да изберете любимия си от съществуващите.

Всичко изброено прави чашата чудесен подарък за вашите близки и приятели. Например, можете да изберете за приятел любител на чай в цвета, който харесва, и да поставите снимка върху чашата, да направите някакъв надпис върху него, персонализиран или комичен. Също така чашите с лого ще бъдат отличен подарък за служители на вашата компания или за вашия шеф. Същото може да се каже за термоси с лого и колби.

Печатът на еднакви по размер и цвят чаши с фирменото лого ще насърчи единството и сплотеността на екипа, както и ще впечатли гостите или партньорите, посетили вашия офис. А като подарите на любимия си красива чаша със снимка с уникален дизайн, който само вие можете да разберете, можете да напомните чувствата си и да зарадвате любимия човек.

За чашите със снимки
Към началото