Защо да предпочетем електронната винетка

Защо да предпочетем електронната винетка

Защо да предпочетем електронната винетка

Ето само някои от причините да предпочетем закупуването на електронни винетки

Ще бъде по-лесно и за компаниите и собствениците на автопаркове

Администрирате ли корпоративен автопарк или притежавате няколко превозни средства? Всичко, което трябва да направите, е да попълните необходимите данни за всички превозни средства наведнъж. След това можете лесно и по добре подреден начин да коригирате данните и да платите за всички електронни винетки с едно плащане.

Следващата покупка е още по-удобна

При всяка покупка системата проверява дали няма валидна електронна винетка или превозното средство не е освободено. При необходимост предлага подходяща дата на влизане в сила, така че новата електронна винетка да следва предишната. Разбира се, можете да промените началото на валидност или да отложите покупката за по-късно.

Електронната винетка може да бъде закупена като подарък

Електронна винетка можете да закупите и в електронния магазин, на мястото за продажба или в павилиона за самообслужване за вашите близки като подарък. Във всички случаи ще бъде достатъчно да въведете регистрационния номер и началото на валидност.

Swift проверява с помощта на камери

Полицията на Чешката република и Митническата администрация на Чешката република ще извършват проверки на платените пътни участъци с помощта на камери в своите патрулни автомобили (статични и движещи се) или на контролни порти. Камерите ще сканират регистрационните табели на преминаващите автомобили, което прави цялата система значително по-ефективна. Устройствата незабавно ще проверят базата данни за валидността на електронната винетка или информацията за освобождаването на превозни средства.

Проверете лесно валидността на вашата електронна винетка

Защо да предпочетем електронната винетка. Ако не настроите автоматично известие за наближаващото изтичане на електронна винетка или просто искате да проверите оставащата валидност, на уебсайта е наличен прост инструмент. Можете да проверите дали вашата електронна винетка е валидна в момента с едно щракване. Просто въведете държавата на регистрация и регистрационния номер на превозното средство и веднага ще разберете началото и края на периода, в който е валидна електронната винетка или дали превозното средство е освободено.

Изключения за електрически и исторически автомобили

Освобождават се от таксата превозни средства, задвижвани от електричество, водород или в комбинация с друго гориво (емисии на CO2 до 50 g/km), както и стари автомобили със специална регистрационна табела.

Защо да предпочетем електронната винетка
Към началото