Дръзки стилове при килимите

Дръзки стилове при килимите

Дръзки стилове при килимите

Дръзки стилове при килимите. Максимализъм – Идеи за коридора

Тенденциите за килими през 2021 г. са насочени към изразяване – не се страхувайте да покажете своята личност. Максимализмът е свързан с нарушаване на правилата. Оставете креативността си да се развихри с тази забавна тенденция, която прави своето масово завръщане, особено в индустрията на килимите. Несъответстващите цветови комбинации и сблъскващи се модели определят съвременната идея за максимализъм; всичко е за себеизразяване.

Комбинирайте ярки цветове на стените с шарени килими. Добавете несъответстващ текстил и експресивни произведения на изкуството и вашата персонализирана версия на максималистичен интериор, която нарушава правилата, е готова да й се насладите. Най -хубавото в тази тенденция е, че основно избирате всичките си любими неща и ги събирате заедно.

Килими с повтаряща се шарка

Килимите с шарки позволяват на хората да изследват и да изразят своята личност чрез домовете си. С нарастващия брой шарки наоколо има избор от цветя, ивици и геометрия до животински щампи.

 Наистина изглежда, че преминаването към дивата страна сега не е само за света на модата. Не е нужно да се плашите от животински принтове, тъй като те може да бъдат подбрани и съчетани с вкус в неутрални нюанси. Те могат да бъдат класифицирани като неутрални, тъй като палитрата в по -голямата си част е смесица от естествени, кафяви, сиви и сини цветове.

Геометрични фигури и шарки

Геометрията е популярна тенденция в други интериорни области тази година (възглавници, завивки, черги) и се очертава да стане нашумяла тенденция в света на килимите през 2021 г.

4. Тонове на благородни метали и скъпоценни камъни

Всекидневна със син килим и огромен полилей

В тенденциите на килимите през 2021 г. друг вид, който ще видим, са луксозните тонове.

Килимите придават топлина на интериора. Ние сме в бурни времена и през тези периоди хората са склонни да търсят текстури и цветове, които предлагат комфорт.

Има нещо в усещането за плюшен мек килим, което е невероятно успокояващо. Цветните килими с изявления бяха тенденция, която мислехме, че сме изоставили. Но стилът е цикличен и сме в средата на бум на интериора, вдъхновен от 70-те години. Джо Коломбо, Нанда Виго и Уили Рицо са дизайнери от 60 -те и 70 -те години, които имат афинитет към килимите и тяхната естетика се чувства много актуална сега.

Дръзки стилове при килимите
Към началото