Доставка на цветя в кошници Варна

Доставка на цветя в кошници Варна

Доставка на цветя в кошници Варна. Нашият онлайн магазин за цветя във Варна работи от много години и всеки, който обича да прави приятни изненади ни познава добре.

Цветята в кошници и доставка станаха много популярни напоследък. Разказваме Ви защо е така и как такъв букет може да бъде истинско спасение при избора на подарък.

Доставка на цветя в кошници Варна

Традицията да се подаряват цветя в кошници произхожда от Франция. Младите господа, връщайки се от задгранични пътувания, носеха на дамите си цели кошници с цветя. Оттогава кошницата с цветя се превърна в желан подарък за много жени. Само си представете колко уханни и красиви цветя има!

Как се сглобяват кошниците с цветя и се изпращат с доставка във Варна?

В основата на такава композиция, разбира се, е кошница, която е изработена предимно от ратан. На дъното на кошницата е поставен филм, така че водата да не се излива от състава. След това се поставя флорална гъба, оазис, който задържа влагата. В оазиса се вкарват цветни стъбла и по този начин се изгражда необходимата композиция.

Как се съхранява такъв букет, който предстои да бъде доставен от нашия онлайн магазин във Варна до адрес?

Благодарение на оазиса, който задържа влагата вътре, цветята остават свежи по-дълго. Достатъчно е да се уверите, че гъбата е влажна и в никакъв случай не изсъхва, тогава букетът ще продължи възможно най-дълго.

Защо си струва да изберете за доставка цветя в кошница?

Ето кои са плюсовете

Флоралните аранжировки са доста обемни, така че могат да се превърнат в пълноценен подарък за всяко тържество. Удобен е за транспортиране и ще се превърне в интересен елемент от декора в къщата на получателя. В допълнение, такава композиция, като букет, може да бъде направена въз основа на вашите желания и предпочитания. Можете да добавите надписи или да поставите изкуствени пеперуди близо до някои от пъпките. Истински полет на фантазия!

Поръчката на цветя с доставка до дома е много удобен начин да зарадвате своите близки и колеги. В днешно време все повече хора предпочитат да купуват цветя чрез уебсайта и онлайн магазина, тъй като не е необходимо да губите време за търсене и доставка. И в нашия магазин винаги ще намерите точно този букет, който е подходящ за конкретен повод в живота. Винаги се радваме да посъветваме и помогнем при избора и ще направим всичко възможно, за да направим нашите клиенти доволни.

Нашите цветя са винаги красиви и свежи. Такъв букет със сигурност ще се хареса и ще остане в паметта за дълго време. И ето коя е тайната:

  • -Само най-добре подбрани цветя,
  • -Висококачествен транспорт и съхранение на цветя при определена температура, влажност и осветление,
  • -Разполагаме с професионални флористи, които постоянно се усъвършенстват и подобряват уменията си,
  • -Можем да добавим всеки аксесоар към букета по ваш избор, който ще внесе специален жар в целия букет.

Условия за плащане и доставка, работно време – всичко това можете да научите на сайта ни за доставка на цветя Варна.

Доставка на цветя в кошници Варна
Към началото