Видове ски застраховки

Видове ски застраховки

Видове ски застраховки. Какви са възможните травми при каране на ски и защо е важна ски застраховката

• Счупванията на ребрата възникват при сблъсък на скиор, лошо падане при висока скорост и понякога в резултат на падане върху ски или ски щека.

Типични симптоми: болка, усилваща се при дишане и кашляне, в тежки случаи – хрускане на отломки при натиск, хемоптиза, показваща увреждане на белите дробове.

Първа помощ: стегната превръзка на гърдите. Тъй като фрактурите на ребрата могат да бъдат придружени от увреждане на вътрешните органи (бели дробове, черен дроб, далак), е необходимо спешно изследване; дори при липса на вътрешни увреждания, лечението у дома е крайно нежелателно.

Въпроси:

защо ви трябва ски застраховка

избор на надеждна застрахователна компания

извънредно положение в планината

Видове ски застраховки. Цялото ни семейство ще прекара зимните ваканции в ски курорт, изучавайки основите на сноуборда. Трябва ли да направя специална ски застраховка за възрастни и деца? Има ли разлика между обикновена и ски застраховка?

– Алпийските ски и сноуборд са признати за опасни спортове, така че застрахователната полица на скиор обикновено е един и половина до два пъти по-скъпа от обикновената застрахователна полица, тъй като любителите на зимните спортове често преживяват застрахователни събития, чиито разходи са много високи. Основният момент в такава застраховка е застраховката срещу наранявания. В допълнение към това трябва да има още няколко важни точки в застраховката. Необходимо е да се включи услуга за търсене в планината и туристически транспорт (особено за туристи, занимаващи се със ски извън пистите). Полезно ще е и сключването на застраховка гражданска отговорност за щети на трети лица. Основната цена на ски застраховката може да бъде приблизително от 1 до 2,25 евро на ден за двуседмично турне в страните от Шенген.

В София има много застрахователни компании, предлагащи услуги за ски застраховка. Как да изберем надеждна компания? На какво да обърнете внимание при сключване на договор?

Видове ски застраховки
Към началото