fitness-sofia

Видове машинна бродерия

Видове машинна бродерия

Видове машинна бродерия

1/Бродерия с кристали

Тя стана актуална около 90-те години на миналия век. Комбинацията от кристали с деним е билаособено успешна. Много машинна бродерия е имало на ризи, гърбовете на якета, джобовете на дънки, чанти със кристали. Този вид машинна бродерия  придава на дрехите оригиналност и привлекателност, изглеждат красиви и богати (особено, които могат да си позволят бижута Сваровски).

2/Бродерия с пайети в машинната бродерия

Друг оригинален начин да украсите дрехите си. Пайети са малки кръгли украшения с дупка в средата и се различават по диаметър и форма. Пайети могат да се използват за бродиране на шарки и дори картини, те успешно се комбинират с мъниста, кристали и обичайни техники за бродиране.

3/Апликации в машинната бродерия

Те се използват в машинната бродерия в комбинация с различни техники за бродиране, когато трябва да се запълнят големи площи. Апликацията значително намалява цената на бродерията, тъй като не изисква използването на конци и когато се използва правилно, тя се превръща в отлична декоративна украса и може да скрие нещо, например някакъв недостатък на продукта (например дупка). Веселите апликации за детски неща, за младежки тениски изглеждат страхотно.

4/3D машинна бродерия

Ако има 3D филми, защо да няма и 3D бродерия?

Видове машинна бродерия. Такава машинна бродерия изглежда много ефектно на всяка плътна тъкан – например бейзболни шапки, спортни ризи, често триизмерна бродерия украсява корпоративно облекло. 3D бродерия се получава, когато към плата е прикрепен специален материал – пуф, който е покрит с шевове. По принцип буквите и логата се бродират по този начин и също се използват при производството на шеврони.

Нашата фирма Арт КАД ООД е специализирана в изработването на различни машинни бродерии за Вас и Вашите клиентите. Местоположението ни е в гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон за поръчки: (+359) 884 78 78 78.

5/Туфинг при машинната бродерия

Всички неведнъж са обръщали внимание на бродираните украшения на детските тениски – меки, сякаш „пухкави“ мечки, зайци, котенца. Този пухкав, копринен модел е туфингът. Тази машинна бродерията се състои от много малки бримки, поради което се постига ефектът „хавлиен“. В допълнение към тениските, уютен туфинг може да се използва за украса на предмети от бита – кърпи, пантофи и др.

Видове машинна бродерия
Към началото